Przepisy na Hummusy i Pasty

Przepis na Hummus

Prawdopodobnie najlepsza książka z przepisami na hummusy i pasty!

Gdzie ją dostaniesz najtaniej? KLIKNIJ i sprawdź!

To nieprawda, że przepis na hummus to tylko ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa.

“Hummus – przepis nie jedno ma oblicze”. Może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, może rozgrzewać podniebienie intensywnym aromatem grillowanej papryki lub rozpieszczać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.

Kto nie chciałby schrupać kanapki z pastą z mięsistego bobu z aromatyczną miętą albo zjeść pachnącego chlebka pita z intensywnie czekoladową pastą z czarnej fasoli?

Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby kusiła orzechowym smakiem, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.

Rabaty do nawet -35%! Przy okazji możecie dorzucić do koszyka inne wspaniałości, które znajdziecie w sklepach.

Przepis na hummus – roślinne i bezglutenowe!

Poniżej mam dla Was zdjęcia książki ze środka. Kilka prostych przepisów, które z pewnością zachęcą Was do zakupu. Dzięki tej książce zanurzycie się we wspaniałym świecie hummusów, past oraz pasztetów… i nie będziecie chcieli się z niego wynurzyć.

Przy okazji na głównej stronie bloga znajdziesz wszystkie moje wegańskie przepisy. Ostatnio dodałem hummus z dynią, który koniecznie musisz zobaczyć! Oczywiście polecam również przepis na hummus klasyczny.

Gdzie ją dostaniesz najtaniej? KLIKNIJ i sprawdź!

[Ocena: 5]

Konrad Budzyk

Jestem autorem bloga Blendman.pl jak i przepisów. Jeśli masz jakieś pytania, po prostu napisz do mnie. Postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.

Subscribe
Powiadom o
guest
18 komentarzy
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ala

Widać,ze fajna książka i pięknie wydana . Gratulacje

Aga

Zapowiada sie swietna i apetyczna monografia! Lubie takie książki kulinarne – konkretne. Nawiazujace do klasyki a zarazem pomysłowe i zachecajace do tworzenia wlasnych past i hummusow…. Swietna na prezent. Bo dosc proste do zrobienia. A my jemy czesto na sniadanie hummusy itp… Gratuluje pomyslu no i sliczne foty. Ps w koncu czytelna graficznie ksiazka z duzymi literami i przepisami na cala kartke. Jest szansa ze ja 😉 oraz Mamy czy Babcie tez sie doczytaja. A nie ze czcionka 10 i lupa 😉 a wokoł papier kredowy…. Konrad – gratuluje i czekam wydania!

Ilona

Czyli kolejna książka do kupienia 🙂 Urzekły mnie zdjęcia a przepisy ….. super . Dziękuję Ci bardzo i już czekam na datę premiery.

Asia

Właśnie zamówiłam.

Grzesiek

Nie wiem na czym polega “fajność” książki. Jakiś spis treści jest gdzieś osiągalny? Jestem “oldskulowiec” – obrazki to nie wszystko 😉

Grzesiek

Ech… żeby nie generować zbędnych dyskusji – odpowiedziałem mailowo, co myślę o odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki! Stronę dodaję do ulubionych!

Blendman

Podsyłam zdjęcie ze środka książki. Przepraszam za jakość, ale nie mam teraz jak zrobić ładniejszych. Chodziło mi o to, że stacjonarnie można najłatwiej zwerufikować czy książka się podoba – zobaczyć wszystkie przepisy, przeczytać i zdecydować 🙂

Grzesiek

Yhymm… Chapeau bas!!

Grzesiek

…i dziękuję

Gośka

Książka świetna, gratulacje! Wszystkie smarowidła w jednym miejscu, tego mi było trzeba 🙂 Jeszcze tylko książka z wege burgerami i byłabym cała happy 🙂

Łukasz

mam 😉

Magdalena

Witam, przetestowałam już 3 przepisy z nowej książki ,przypadł mi do gustu humus śródziemnomorski i z grecką nutą są idealnie doprawione ,książka jest bardzo przydatna,dziękuję za przepisy i pozdrawiam:)

Aguś kulinarnie

Mam tą książkę-skusił mnie tytuł,a gdy przejrzałam na szybko przepisy wiedziałam,że muszę ją kupić.W lodówce mam już pasztet gryczano-pieczarkowy wg.jednego z przepisów-pychotka,choć mogłby być nieco wilgotniejszy:)

Dawid

Książka jest rewelacyjna i bardzo polecam. To jest to czego szukałem, czyli: zdrowe, bardzo szybkie i smaczne przepisy hummusów lub past na chleb. Zawsze wychodzą.
Konrad, przyznam szczerze, że nie mogę się doczekać kolejnej nowej książki, gdzie byłoby choć kilka przepisów bez glutenu i cukru (nawet tego trzcinowego). Podoba mi się, że przepisy masz proste i z prostych składników ogólnodostępnych. Nie jakieś wymyślne i skomplikowane.
Czekam na nową książkę!