Wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu

0 0
Wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Składniki

Ilość porcji:
Sos chrzanowy z jogurtem: Do polania
Sałata strzępiasta: 6 liści
Ryż: 100g
Tofu: 1 kostka
Marchewka: 1 mała
Rzodkiewka: 3 sztuki
Ogórek: 1/2 sztuki
Kapusta czerwona: garść
Pomidorki koktajlowe: 10 sztuk
Por: do ozdoby

Buddha Bowl w wiosennym wydaniu. Bogactwo warzyw, ryż, tofu i sos chrzanowy z jogurtem, który dopełnia całości. Nie czekaj i spróbuj!

  • Serves 2
  • Medium

Ingredients

Share

Przepis na wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu

Mamy wiosnę, tak więc i typowo wiosenne śniadanie musi wlecieć na mój stół. Gdy myślę wiosna, mam przed oczami kolorowe warzywa, a w nosie czuję chrzan. Ten wiosenny Buddha Bowl, to istne odzwierciedlenie mojej wiosny. Miska różności wypełniona po brzegi, skąpana w sosie chrzanowym z jogurtem.

Czy sos chrzanowy jest obowiązkowy?

Zdaję sobie sprawę z tego, że nie każdy go lubi. Jeśli chcesz go czymś zastąpić, to może być to Twój ulubiony sos sałatkowy lub nawet oliwa.

Wiosenny Buddha Bowl z ryżem i tofu

[Ocena: 4.7]

Składniki

Ilość porcji:
Sos chrzanowy z jogurtem: Do polania
Sałata strzępiasta: 6 liści
Ryż: 100g
Tofu: 1 kostka
Marchewka: 1 mała
Rzodkiewka: 3 sztuki
Ogórek: 1/2 sztuki
Kapusta czerwona: garść
Pomidorki koktajlowe: 10 sztuk
Por: do ozdoby

Wykonanie

1
Gotowe

Ugotuj ryż. W międzyczasie pokrój warzywa, tak jak lubisz najbardziej. Poniżej masz moją propozycję.

2
Gotowe

Poukładaj wszystko ładnie w miseczce, polej sosem i zajadaj!

Konrad Budzyk

Naleśniki zapiekane z warzywami pod beszamelem
previous
Naleśniki zapiekane z warzywami pod beszamelem
Zapiekanka ziemniaczana z boczniakami
next
Zapiekanka ziemniaczana z boczniakami
Naleśniki zapiekane z warzywami pod beszamelem
previous
Naleśniki zapiekane z warzywami pod beszamelem
Zapiekanka ziemniaczana z boczniakami
next
Zapiekanka ziemniaczana z boczniakami
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
0
Masz pytanie? Spodobał Ci się przepis? Skomentuj!x